HOTEL IS OPEN EVERY DAY!

Make your booking straight to the hotel, +358 40 580 1770 or by email hotel@hotelutsjoki.fi

PALVELUMME

Tarjoamme asiakkaillemme majoitusta sekä hotellin päärakennuksessa että piha-alueella sijaitsevassa ns. Kalastajanmajassa, jonka soluasunnut soveltuvat myös pitempiaikaiseen majoittumiseen. Lemmikit ovat tervetulleita muutamiin hotellihuoneisiin ja Kalastajanmajalle. Hotellihuoneet sijaitsevat yhdessä kerroksessa, kahdessa eri siivessä. 

 

Ravintolassa tarjoillaan majoittujien aamiaset sekä lounaat ja päivälliset. Toteutamme myös ryhmäruokailuja ennakkotilauksesta, sekä catering-palveluja. Ravintola toimii myös isompien kokousryhmien kokoustilana. Päärakennuksessa on lisäksi kolme kokoustilaa, jotka sopivat hyvin 10 - 20 hengen ryhmille. Kokoustiloissa on suuret näytöt, jotka voi kytkeä suoraan tietokoneeseen kokousaineiston esittämiseksi. 

 

Hotellin päärakennuksessa on sauna, joka sisältyy majoittujien majoitushintaan. Lisäksi hotellilla on viihtyisä rantasauna tilauskäytössä. Rantasauna sijaitsee aivan Utsjoen rannassa. 

Hotellin piha-alueella on noin 10 hengen kota tilauskäytössä. 

Hotel Utsjoki välittää kalastuslupia Utsjokeen, ohjelmapalveluyrittäjien sekä lohensoutajien palveluja - kysy lisää!

ACTIVITIES

Come and enjoy the best  activities of the northernmost Lapland and North Norway. Visit a reindeer farm, participate a  king crab safari on Arctic Ocean or husky, snow mobile or ice fishing safaris. Salmon fishing and Northern Lights are also wonderful experiences! 

 

 

CONTACT INFORMATION

Luossatie 4, 99980 UTSJOKI, Finland    |    + 358 40 580 1770    |   hotel@hotelutsjoki.fi

Eurooppa-iso.jpg

Contact us!

Hotel Utsjoki

Luossatie 4, 99980 UTSJOKI, Finland       

Bookings & inquiries: +358 40 580 1770, groups & marketing: +358 40 418 1462      

hotel@hotelutsjoki.fi

Company ID 2962231-3

Suunnittelutoimisto Tammikuu Oy  Proudly created with Wix.com