Hotel Utsjoki tarjoaa monipuolista majoitusta

Hotel Utsjoki tarjoaa useita majoitusvaihtoehtoja erilaisiin tarpeisiin sekä Utsjoen että Tenojoen varrella. Kodikkaita hotellihuoneita löytyy legendaarisessa päärakennuksessa ja edullisia soluhuoneistoja hotellin piha-alueella sijaitsevassa Kalastajantalossa. Uuden upean Alissande -saunallisen kelohuoneiston tunturinäkymät panoraamaikkunoista tekevät yöpymisestä luksuselämyksen Tenojoen varrella.

Hotellimajoitus Utsjoen rantatöyräällä

Yksi Suomen pohjoisimmista hotelleista Hotel Utsjoki on tunnettu lohihotellina yli 60 vuoden ajan. Ravintolan maisemaikkunoista voit nauttia alla virtaavan Utsjoen näkymästä. Lohesta tunnettu Tenojoki odottaa kalastajia aivan hotellin tuntumassa.

 

Hotellissa on 20 kahden hengen kodikasta huonetta, joissa on wc ja suihku. Lisäksi hotellissa on 3 yhden hengen huonetta, joista yksi on esteetön. Yhteensä 43 vuodepaikkaa.

Päärakennuksen Ailigassiipi on saanut nimensä hotellia vartioivan Pyhä Ailigastunturin mukaan. Siivessä on 11 huonetta ja yksi sviitti. Itään suuntaavan Paulaharjun siivessä on 11 huonetta. Siipi on nimetty Tenoa vuonna 1925 kiertäneen kansanperinteen kerääjän, professori Samuli Paulaharjun mukaan. Osin hotellihuoneissa on pyritty säilyttämään alkuperäinen tyyli ja värisävyt. 

 

Aamiainen valoisassa ja maisemallisessa ravintolasalissa kuuluu hotelliyön hintaan.

Lisäksi Hotel Utsjoessa on useita neuvottelu- ja kokoustiloja, kesäsauna Utsjoen rannassa ja grillikota kymmenelle vieraalle.

Uutuus Alissande - lämpölasilla varustettu kelohuoneisto Tenojoen rantatöyräällä

Olemme avanneet kesäkuussa 2020 uuden luksusmajoitus Teno Arctic Sky´n ensimmäisen kelohuoneiston nimeltään Alissande. Se sijaitsee Utsjoelta 6 km pohjoiseen, Nuorgamin tien läheisyydessä tunturin rinteessä. Sieltä avautuu upeat näkymät Tenojokeen ja Norjan tuntureihin. Alissandessa voit nauttia yksityisyydestä luonnon keskellä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Alissande on kompakti 30 neliön huoneisto, josta löytyy makuuhuone, keittotila, suihkuhuone ja sauna. Parasta Alissandessa on makuuhuoneen lämpöikkunoista avautuva panoraamamaisema suoraan toiseen olohuoneeseen - Lapin luontoon. Majoitus on käytettävissä ympäri vuoden ja soveltuu mainiosti pariskunnille, ystäville, kalakavereille ym. Lisävuoteen (vuodetuoli) ansiosta huoneistoon mahtuu myös 3 hengen seurue.

Alissanden panoraamaikkunasta voi kesällä ihastella yötöntä yötä, syksyllä ruskan loistokkaita värejä, kaamosaikaan pehmeää sinistä hetkeä, jouluna hiljaisuuden lumoa, kevättalvella valkoisia kimaltelevia tuntureita ja keväällä luonnon heräämistä sekä Tenojoen jäiden lähtöä. Lisäksi voit ihastella revontulia vuoden kahdeksana kuukautena, syyskuusta huhtikuulle. Tiesitkö, että Utsjoki on yksi Suomen revontulirikkaimpia alueita.

Alissanden varustetaso:

  • lattialämmitys

  • ilmalämpöpumppu

  • väritv ja ipad

  • minikeittiö, kahvinkeitin, vedenkeitin & leipäpaahdin

  • sauna, suihku, wc

  • kuivauskaappi

  • lisävuode

  • eri vuoden aikojen mukaan vaihtuva maisema panoraamaikkunoista,                                           jotka ovat lämpölasia.

Tervetuloa kokemaan unohtumaton yö Alissandessa. Kokemisen arvoinen kaikkina vuodenaikoina esim. syksyllä ruska-aikaan, revontulien loisteessa, kaamoksen hämärässä tai keskikesällä.

Kalastajantalo - Fishermen´s Lodge

Kalastajantalo - Fishermen´s Lodge on viiden soluhuoneiston rivitalo Hotel Utsjoen päärakennuksen pihapiirissä, Utsjoen äärellä. Kalastajantalo sopii edullista majoitusvaihtoehtoa etsiville esim. kalakavereille, patikointiryhmille, hiihtovaeltajille, pariskunnille tai pienryhmille.

Huoneistot:

Kalastajantalo käsittää neljä huoneistoa, jossa jokaisessa on kaksi makuuhuonetta eli vuodepaikka yhteensä 4 henkilölle, keittiö ja suihku & wc. Lisäksi yksi kahden hengen huoneisto, jossa makuuhuone, olohuone, keittiö, suihku & wc. Kaikissa huoneistoissa keittiön varusteisiin kuuluu jääkaappi, liesi, mikro, kahvinkeitin, vedenkeitin ja perusastiasto. 

Kalastajantalo majoituksiin ei sisälly aamiainen, ellei asiakas tilaa sitä erikseen.  

Majoitustiedustelu

Hotel Utsjoki

Luossatie 4, 99980 UTSJOKI, Finland       

Bookings & inquiries: +358 40 580 1770, groups & marketing: +358 40 418 1462      

hotel@hotelutsjoki.fi

Company ID 2962231-3

Suunnittelutoimisto Tammikuu Oy  Proudly created with Wix.com