AJANKOHTAISTA

Hotellin alakerrassa taas remontti päällä! Avoinna jälleen 3.9. 
Tervetuloa katsomaan, mitä tällä kertaa uudistimme!

 

Hotel Utsjoki myy kalastuslupia
Perhostus Utsjoella.jpg
Utsjoki.jpg

 

Saimme myyntiin kalastuslupia Utsjokeen. Luvilla saa kalastaa kaikkia muita kaloja paitsi lohta. Hinta 20 euroa, hotelli antaa ohjeistukset mukaan.

Hotellin alakerta auki!
baari.jpg
darts.jpg
karaoke.jpg

Hotellin kaivattu ja kaiholla muisteltu alakerta on nyt auki.  Alakerta terasseineen on auki pe - la klo 15 - 01. Dartsia, karaokea ja hyvää seuraa. Tule viihtymään!

Uusi laavu valmistumassa Tenon törmälle!

Vartiopäällikkö Viivi ja Pubi-isäntä Manu suorittavat laavunvalvontaa. Hotelli Utsjoen uusin rakennus on viittä vaille valmiina!

Viivi%2520ja%2520Manu_edited_edited.jpg
Terassimme kutsuu huurteiselle! 
Tuunaa haluamasi pizza talomme uudella kastikkeella!
20210604_202009.jpg
Näyttökuva (119).png
Utsjoen päiviin on ilmestynyt aurinko ja öihin revontulet !

Kaamos on taittunut ja auringonvalo vierailee päivittäin tästä eteenpäin. Tänään 20.1.2021 päivällä on pituutta jo 2 h 15 min, ja kasvaa noin 15 minuutilla joka päivä. Ilmatieteen laitoksen tilastojen mukaan Lapin pohjoisimmissa osissa, esimerkiksi Kilpisjärvellä ja Utsjoella, revontulet leiskuvat taivaalla kolmena yönä neljästä. Revontulien näkemisen edellytys on tietysti riittävä pimeys ja mahdollisimman pilvetön taivas. Tervetuloa hohtavien hankien aurinkoon ja kirkkaiden revontulien taivaaseen - Utsjoelle!

Veeran kuva.jpg

Kuva: Veera Mettiäinen / Hotel Utsjoki

Hotel Utsjoen uudistettu ja turvallinen seurustelutila

Päivitetty 2.12.2020

Uudessa seurustelutilassamme on tunnelmaa ja yksityisyyttä. Looseja ympäröivät turvapleksit ja ovat täten turvallisia myös vallitsevan pandemian aikaan. Looseissa maistuvat talomme pizzat sekä grilliruuat mutta myös listamme ala carte -ruuat. Listan uutuksina talon kebabannos ja pikku nälkään-annos (sis. sipulirenkaita, mozzarellatikkuja ja wingsejä), unohtamatta talon vegaanihampurilaista ja vegaanipizzaa! Kaikki annokset mahdollisia myös TAKE AWAY:nä.

Hotel Utsjoen väki toivottaa sinut tervetulleeksi!

Hotel Utsjoen henkilökunta testattu

Päivitetty 27.11.2020

 

Hotel Utsjoen henkilökunta on korona-alistuksen vuoksi testattu ja tulokset ovat negatiiviset.

Tervetuloa lounaalle ravintolaamme tai iltapalalle uusittuihin tiloihimme, jonne on asennettu turvapleksit istuinryhmien väliin.

Toivomme, että asiakkaat noudattavat turvavälejä ja käyttävät kasvosuojaa sekä käsidesiä.

Autathan meitä ja tainnutetaan korona yhdessä!

Koronatilanteen vaikutus Hotel Utsjoella

 

Päivitetty 16.07.2021

 

Hotel Utsjoki on avoinna normaalisti yöpyjille ja ruokailijoille. Pyrimme toimimaan aina vastuullisesti ja erityisesti koronaepidemian aikana noudattamaan Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeita. Teemme parhaamme, että Utsjoelle on turvallista matkustaa. Autathan meitä ja matkustat terveysohjeita noudattaen.

Toivomme, että tulet ravintolaan vain terveenä, puhtain käsin, käytät kasvosuojaa, suosit lähimaksua tai maksukorttia, pidät riittävää etäisyyttä muihin asiakkaisiin sekä henkilökuntaan, olet ottanut käyttöön Korona-vilkun sekä ymmärrät työmme kerätä ravintola-asiakkaiden yhteistiedot tartunnanjäljitystä varten.

Hotellin vastaanotto on avoinna majoittujille ma-pe klo 8-21, su ja la klo 12-21. Mikäli saavut sunnuntaina, sovimme avaimista erikseen. Varaukset voit tehdä suoraan hotelliin 040-580 1770 tai hotel@hotelutsjoki.fi

Ravintolamme avoinna ma-pe klo 11 - 14 (vain lounas) ja klo 15-20 a la carte. La-su klo 12-20. Tilauksesta avoinna myös muulloin kuin aukioloaikoina. Tervetuloa nauttimaan ravintolaamme arkipäivisin lounasta noutopöydästä klo 11 - 14.

Tervetuloa!

Eeva Kaulanen

Hotellipäällikkö

Hotel Utsjoki

LINKIT

THL/ Ajankohtaista koronaviruksesta

THL/ Ohjeet matkailijoille